Automobilisme

Sebastien Ogier, líder del Ral·li Catalunya després d'una remuntada espectacular en la segona etapa

El pilot de Volkswagen és a un pas de revalidar el seu títol de campió del món després de prendre el liderat de la prova catalana a Dani Sordo

Actualitzat

El francès Sébastien Ogier (Volkswagen) ha acabat el segon dia de competició del Ral·li de Catalunya al capdavant de la classificació després de prendre el liderat al càntabre Dani Sordo (Hyundai) i al seu copilot català, Marc Martí. Sordo ha començat el dissabte amb 17 segons d'avantatge respecte al vigent campió del Mundial i líder destacat de la present edició del Campionat, però el francès ha anat retallant temps fins que ha aconseguit el primer lloc de la competició.

El finlandès Jari-Matti Latvala (Volkswagen) ha dominat els dos primers trams cronometrats de la segona etapa, fins que Ogier ha dit prou. El tres vegades campió del món s'ha imposat en els següents 5 trams fins que ha superat Sordo en el setè, el penúltim del dia. Ogier començarà l'etapa de diumenge, última del Ral·li Catalunya amb 4 trams, amb 5,8 segons de marge respecte a Sordo i 1 minut i 3 segons respecte al belga Thierry Neuville (Hyundai). Només necessita un punt per proclamar-se campió del món per quarta vegada consecutiva, puntuació que ara mateix aconseguiria amb escreix.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut