José Manuel Calderón ha viscut un autèntic malson intentant defensar un immens Tony Parker. (Foto: Reuters)
Bàsquet

San Antonio Spurs i Brooklyn Nets completen el quadre de classificats per a les semifinals de Conferència de l'NBA

Els San Antonio Spurs no han donat peu a la sorpresa davant els Dallas Mavericks (119-96) en el setè i definitiu partit de la i seran a les semifinals de la Conferència Oest. A l'Est, hi ha hagut més emoció entre els Toronto Raptors i els Nets (103-104), però finalment la veterania de Pierce i Garnett ha decidit pels de Nova Jersey.

Actualitzat

Els San Antonio Spurs no han donat peu a la sorpresa davant els Dallas Mavericks (119-96) en el setè i definitiu partit i seran a les semifinals de la Conferència Oest. A l'Est, hi ha hagut més emoció entre els Toronto Raptors i els Nets (103-104), però finalment la veterania de Pierce i Garnett ha decidit pels de Nova Jersey.

Els Spurs han posat la maquinària a punt i amb un primer temps primorós (68-46) han assegurat el seu pas a les semifinals de Conferència. Tony Parker, amb 32 punts, ha tornat a conduir amb brillantor l'atac dels Spurs.

Més emoció hi ha hagut a Toronto, on s'ha arribat a un final ajustat. Kyle Lowry, l'anotador dels canadencs, hi ha posat emoció quan a falta de 16 segons ha anotat un triple que deixava els seus només un punt per sota (101-102). En l'última jugada del partit, però, el mateix Lowry ha rebut un tap de Paul Pierce en el tir que hauria pogut donar la classificació als Raptors.

Així acaba una primera ronda de "play-offs" emocionant, en què sis de les vuit eliminatòries han necessitat set partits per resoldre's.

Els aparellaments de semifinals de conferència, que comencen ja aquest dilluns, són els següents:

       Conferència Oest:

  • Oklahoma City Thunder-Los Angeles Clippers
  • San Antonio Spurs-Portland Trail Blazers

 

       Conferència Est:

  • Miami Heat-Brooklyn Nets
  • Indiana Pacers-Wahington Wizards

 

 

Anar al contingut