Roger Federer saluda Mischa Zverev després de derrotar-lo als quarts de final de l'Open d'Austràlia (EFE)
Tenis

Roger Federer s'imposa amb autoritat a Mischa Zverev i es classifica per a les semifinals de l'Open d'Austràlia

El tenista suís ha superat sense gaires complicacions el sorprenent botxí d'Andy Murray

Actualitzat

El veterà Roger Federer manté l'excel·lència a la pista i, fent gala del seu millor tenis, s'ha imposat amb autoritat a l'alemany Mischa Zverev. N'ha tingut prou amb tres sets (6-1, 7-5 i 6-2) i una hora i mitja per certificar el seu pas a les semifinals de l'Open d'Austràlia.

La victòria de Federer sobre Zverev té el dolç regust dels rècords, una sensació que feia temps que no tenia. D'una banda, ja és la tretzena semifinal que el tenista suís disputarà en un Grand Slam i es queda a només una del rècord, catorze, que ostenta el mític Jimmy Connors. Per altra banda, Roger Federer ja s'ha convertit en el jugador més veterà que aconsegueix classificar-se a la penúltima ronda de l'Open d'Austràlia i supera el nord-americà Arthur Ashe.

Federer ha bromejat a la roda de premsa quan ha comentat que les seves filles li havien demanat: "Sisplau, papa, no perdis, que volem quedar-nos més temps a Austràlia"

El següent rival del suís serà el seu compatriota, Stan Wawrinka, un dels ossos més durs de rosegar del torneig, que s'ha imposat en tres sets a Jo-Wilfred Tsonga en dues hores i quinze minuts per 7-6 (7-2), 6-4 i 6-3. 

Granollers, eliminat en dobles

En el quadre masculí de dobles, la parella formada pel català Marcel Granollers i Ivan Dodig no ha pogut contenir els germans Bob i Mike Bryan, que els han superat en tres sets: 7-6 (7-5), 5-7 i 6-4.

Justament, els germans nord-americans seran l'últim entrebanc per a Pablo Carreño i Guillermo García-López si volen repetir la gesta de classificar-se per a la final de l'Open d'Austràlia, i és que els espanyols han aconseguit una treballada victòria als quarts davant dels ídols locals, Alex Bolt i Bradley Mousley, per 7-6 (4), 4-6 i 6-3.

 
 

Anar al contingut