Barça

Robert Martínez, seleccionador de Bèlgica, diu que "encara no s'ha vist la millor versió de Vermaelen al Barça"

El seleccionador belga també confia en les possibilitats de triomfar de Gerard Deulofeu, a qui va dirigir a l'Everton

Actualitzat

L'entrenador català Robert Martínez és l'actual seleccionador de Bèlgica, el primer equip que va tancar la seva classificació per al Mundial de Rússia de l'estiu que ve. Al "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, el de Balaguer s'ha mostrat il·lusionat per conèixer els seus rivals en aquesta competició en el sorteig que es farà divendres i ha reconegut que Bèlgica té moltes esperances en el jove equip que ell dirigeix.

Martínez diu que li va agradar molt el partit que va fer un dels seus homes, el central Thomas Vermaelen, amb el FC Barcelona a València: "Ha sigut una sorpresa no veure el Thomas participant una mica més. Encara no s'ha vist la seva millor versió al Barça", ha confessat, abans de reconèixer que si no té minuts al seu club es reduirà el seu protagonisme a la selecció.

Sobre un altre blaugrana, Gerard Deulofeu, a qui va entrenar durant la seva etapa a l'Everton, ha dit que "té una arrogància futbolística exemplar. Jo vaig gaudir moltíssim treballant amb ell, i va ser un jugador importantíssim en un equip de la Premier League. Ara està preparat per a qualsevol rol que se li doni". Martínez ha reconegut que, tot i el seu gran potencial, "és un jugador jove que necessita direcció i ajuda".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut