Rigoberto Uran va penjar aquesta curiosa fotografia al seu compte de Twitter
Ciclisme

Rigoberto Urán penja una fotografia a Twitter per mostrar com orina un ciclista professional en plena cursa

El ciclista colombià va necessitar l'ajuda de tres companys del seu equip per no perdre l'equilibri i va poder orinar sense baixar de la bicicleta durant l'última etapa de la Volta a Catalunya

Actualitzat

El ciclista colombià Rigoberto Urán ha penjat una de les fotografies més curioses de la temporada al seu compte de Twitter, una imatge que es va captar durant l'última etapa de la Volta a Catalunya. Urán, un dels favorits en la lluita per la victòria final a la classificació general, va tenir la necessitat imperiosa d'orinar en plena carrera quan la cursa estava llançada a pocs quilòmetres de l'entrada al circuit de Montjuïc.

Urán, subcampió olímpic als Jocs de Londres, només tenia dues possibilitats, la primera i més habitual, posar peu a terra i aturar-se a la cuneta amb el risc de quedar-se despenjat del gran grup, i la segona, orinar pujat a la bicicleta. Aquesta opció, per qüestions d'equilibri, necessitava l'ajuda dels seus companys d'equip. I això és el que van fer tres dels seus companys a l'equip Etixx, tal com mostra la foto penjada pel colombià a les xarxes socials amb aquest missatge: "Això és treball en equip, gràcies. I disculpeu-me la pixada tan llarga".

Tal com explica el periodista d'"El Periódico de Catalunya" Sergi López-Egea, no és la primera vegada que passa un fet de característiques similars, i fins i tot alguns corredors practiquen durant els entrenaments aquesta tècnica d'orinar sense caure de la bici. Tot i això, el reglament professional no ho permet, ja que obliga els ciclistes a baixar de la bicicleta i buscar un racó amagat. En el cas que un jutge de carrera enganxés un corredor orinant en plena cursa seria multat perquè es considera un "desacatament públic".

 

Anar al contingut