Godín i Ronaldo en el darrer partit de Lliga que va enfrontar als dos equips (Foto: REUTERS)
Lliga de Campions

Reial Madrid-Atlètic de Madrid i Mònaco-Juventus, semifinals de la Champions

Els dos equips madrilenys, que van jugar la final la passada temporada, es veuran les cares a les semifinals. L'anada es jugarà al Bernabéu i la tornada al Calderón

Actualitzat

El Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid es veuran les cares a les semifinals de la Lliga de Campions, impossibilitant una reedició de la final de l'any passat. En l'altra semifinal, Juventus i Mónaco lluitaran per un lloc a la final. 

El duel madrileny s'està repetint en les últimes edicions de la Champions, i sempre a favor de l'equip blanc, que li ha guanyat a l'Atleti dues finals, els anys 2014 i 2016, i els quarts de final de la temporada 2014-15

El Reial Madrid-Atlètic de Madrid es jugarà el dimarts 2 de maig (20.45, TV3), dia de la Comunitat de Madrid. La tornada, en l'últim partit de competicions europees a l'estadi Vicente Calderón, es disputarà el dimecres 10 de maig.

Pel que fa a l'altra eliminatòria, el dimecres 3 de maig es disputarà el Mònaco-Juventus i la tornada es jugarà a Torí el dimarts 9 (20.45, TV3). La final es jugarà a l'estadi Nacional de Gal·les, a Cardiff, el 3 de juny. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut