Nadal, durant el partit contra Wu Di (EFE)
Tenis

Rafael Nadal supera el seu antic aplegapilotes a la primera ronda del torneig de Pequín

Wu Di, número 230 del rànquing ATP, recorda que fa uns anys passava les pilotes al mallorquí en el Masters de la capital xinesa

Actualitzat

Rafael Nadal i David Ferrer ha tingut un debut plàcid a l'Open 500 de Pequín, en superar la primera ronda en dos sets. El mallorquí s'ha imposat al jugador local Wu Di (6-4 i 6-4), que, anys abans, quan el Masters es va jugar a Pequín, havia sigut aplegapilotes de Nadal. "És increïble, fa uns anys li passava les pilotes i ara he pogut enfrontar-m'hi. No és poca cosa", admetia el tenista xinès, de 23 anys i número 230 del rànquing ATP. El pròxim adversari de Nadal, el canadenc Vasek Pospisil, té millor historial.

Ferrer, de la seva banda, no ha acusat la ressaca del seu triomf a Kuala Lumpur i no ha tingut problemes per superar el brasiler Thomaz Bellucci (6-4 i 6-3), abans d'enfrontar-se en la segona ronda amb el txec Lukas Rosol.

Qui sí que ha quedat fora de competició a la primera de canvi és Tommy Robredo, que ha perdut davant John Millman tot i adjudicar-se el primer set (6-4). El tenista australià, però, s'ha refet i ha apallissat l'olotí en les dues mànegues següents (6-1 i 6-0).

 

Anar al contingut