El suís Roger Federer ha estat l'acompanyant especial de Nadal en aquest dia tan important pel manacorí
El suís Roger Federer ha estat l'acompanyant especial de Nadal en aquest dia tan important pel manacorí
Tenis

Rafael Nadal inaugura la seva acadèmia de tenis a Manacor acompanyat de Roger Federer

El complexe esportiu de 24.000 metres quadrats té com a objectiu la formació en tenis i l'educació personal dels alumnes

Ramon AngladaActualitzat

Rafael Nadal ha inaugurat aquest dimecres la seva pròpia acadèmia de tenis a Manacor, la seva ciutat natal. L'objectiu del projecte és la formació en tenis i l'educació general, i, segons el mateix Nadal, "és un somni fet realitat". La inauguració ha comptat amb un convidat especial al costat del balear, el també tenista, amic i a la vegada rival Roger Federer. Personalitats com la presidenta del govern balear, Francina Armengol o els presidents de la Federació Internacional de Tenis i de la ATP, David Hagerty i Chris Kernode, també han fet acte de presència.

Aquest gran complex esportiu, de 24.000 metres quadrats, comptarà amb totes les facilitats possibles perquè els alumnes desenvolupin la seves condicions físiques i tècniques. L'acadèmia consta d'una residència, 26 pistes de terra, un centre de fitness, dues piscines, un camp de futbol 7, una pista poliesportiva i deu pistes de padel. En el centre hi treballaran 140 persones i també s'hi troba ubicada la Fundació Rafael Nadal.

Al tenista se l'ha vist especialment emocionat. Ha explicat que és "un projecte pel que el meu equip i jo hem treballat durant molts anys". Sens dubte, l'exemple de Nadal i Federer, que ha confirmat que no reapareixerà fins al gener, segur que serà una motivació especial per als alumnes de l'acadèmia.

Anar al contingut