Futbol

Quique: "Els cinc gols són massa diferència"

El tècnic espanyolista lamenta que hagin encaixat el primer gol en fora de joc i considera que "hem fet tot el que hem pogut"

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha lamentat la diferència de cnc gols que ha reflectit el marcador final no assenyala la diferència real entre el Bara i l'equuip blanc-i-blau. I ha parlat de la decisió polèmica del partit: "Encaixar un gol en fora de joc no és definitiu però sí que és important perquè en aquell moment ens sentíem còmodes, i veure'ns al darrere en el marcador ens canvia molt les coses. no és definitiu però ens emprenya", comenta. 

Flores no ha volgut establir diferències amb el Barça de la temporada anterior, amb Neymar a l'equip: "El Barça sempre és un equip harmònic, vertical. Extremadament difícil. No crec que canviï les coses. T'obliga sempre a pensar molt ràpid". El tècnic blanc-i-blau considera que "hem fet tot el que hem pogut. Hem defensat a tot arreu, hem creat les nostres tres o quatre ocasions de gol, però el resultat és el que és. Els cinc gols són massa diferència". 

"Messi és qui és. Ha tingut dues pilotes a l'àrea en situacions rares, rebots, i si la té Messi el més normal és que vagi a dins", s'ha resignat. Quique ha justificat el nivell del seu equip: "Tenim alguns jugadors fora del millor nivell de competició. Hem tingut lesions i equiluibrar l'equip ens portarà un temps,. Quan jugues amb equips d'aquesta entitat això es nota més", ha explicat. Al tècnic perico se li ha preguntat per Ousmane Dembélé: "és un "látigo". És ràpid, veloç i ha interpretat bé el cinquè gol. Ja ens hi vam enfrontar en la pretemporada amb el Borussia Dortmund i em va donar aquesta impressió". Finalment, Quique ha explicat què ha dit a l'àrbitre al final del partit: "Li he dit que és una pena que no poguem parlar amb ells."

Anar al contingut