Actualitat blanc-i-blava

Primera presa de contacte entre Ernesto Valverde i els seus jugadors

El nou Espanyol d'Ernesto Valverde ja ha començat a treballar. Un cop fetes, ahir, les revisions mèdiques, la plantilla blanc-i-blava s'ha trobat avui a Sant Adrià. Demà marxaran cap a Peralada, on seran fins al dia 22 per fer-hi, un any més, la pretemporada. Pel que fa als fitxatges, de moment, la secretaria tècnica només ha pogut tancar la incorporació de Moha.

Actualitzat
Primera presa de contacte entre el nou entrenador de l'Espanyol, Ernesto Valverde, i els seus jugadors. Després de passar ahir revisió mèdica, els blanc-i-blaus s'han sotmès avui a una sessió de proves físiques a la ciutat esportiva de Sant Adrià i demà marxaran cap a Peralada per començar l'stage de pretemporada. Tot i que de moment l'entitat espanyolista només ha fitxat Moha i en les últimes hores s'ha complicat la contractació del lateral mexicà Castro, Valverde creu que el club fa bé de no precipitar-se a l'hora de fitxar.

Tot i que el nou organigrama tècnic espanyolista no compta amb Armando Sa, el defensa moçambiquès anirà a Peralada a l'espera que el club li trobi una sortida. Qui ja està fora de l'entitat és Jofre Mateu, que avui s'ha acomiadat de l'Espanyol decebut per no haver disposat de gaires minuts la temporada passada ni tenir cabuda en el nou projecte blanc-i-blau. El jugador d'Alpicat serà presentat dijous vinent com a nou jugador del Múrcia per a les pròximes tres temporades.
Anar al contingut