L'exsevillista Luis Fabiano ha marcat el gol del Sao Paulo, però massa tard, en el minut 83 (Foto: Reuters)
Futbol

Ponte Preta, primer finalista de la Copa Sud-americana en eliminar el Sao Paulo, vigent campió

El Ponte Preta brasiler és el primer finalista de la Copa Sud-americana després d'eliminar el vigent campió, el Sao Paulo de Luis Fabiano. L'altre finalista sortirà de l'enfrontament entre el Lanús argenti i el Libertad del Paraguai.

Actualitzat

El Ponte Preta és el primer classificat per la final de la Copa Sud-americana, la segona competició internacional en importància d'aquell continent per darrere de la Copa Libertadores. L'equip brasiler ha eliminat al Sao Paulo, després de guanyar-lo a domicili per 1 a 3 i empatar aquesta matinada a casa a 1. Els paulistes, vigents campions de la competició, han sortit a buscar la remuntada, però el seu rival, en posicions de descens a la lliga brasilera, ha estat el primer a marcar en un contratac.

L'altre finalista sortirà de l'enfrontament entre el Lanús argentí i el Libertad del Paraguai. Al partit d'anada van guanyar els argentins per 1 a 2, i confien fer-se forts a casa, on encara no han perdut cap partit en aquesta edició de la Copa Sud-americana. Tot i això, els paraguaians poden remuntar-se als precedents per alimentar les seves esperances. Fa dues temporades, el Libertad va guanyar el Lanús a domicili per 0 a 2.

Anar al contingut