Espanyol

Pochettino no descarta que l'Espanyol faci una incorporació més aquesta temporada

El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que no descarta una incorporació més aquesta temporada, però que han d'acabar de sondejar el mercat. El tècnic s'ha mostrat preocupat perquè, amb la lesió d'Albín, s'ha quedat amb només 20 jugadors del primer equip. Pochettino s'ha mostrat molt sorprès davant la situació de la infermeria: "Sembla increïble que tornem a tenir lesions per les quals s'hagi de passar pel quiròfan. Mattioni i Albín seran baixa durant molt temps i això no és bo, perquè tenim una plantilla curta".

Actualitzat
El preparador blanc-i-blau ha apuntat que aquestes lesions "no es poden controlar ja que són producte de la mala sort". La temporada passada Pochettino ja va haver d'afrontar una autèntica plaga de lesions, amb sis futbolistes lesionats de gravetat i set intervencions.

Pochettino, d'altra banda, s'ha mostrat content pel rendiment dels nous fitxatges. Diumenge passat, Romaric i Pandiani ja van debutar davant l'Athletic. Només falta Weiss. "No era fàcil entrar perquè el ritme de joc era molt alt, però van aportar experiència a l'equip i n'estic molt satisfet", ha dit el tècnic.

Finalment, l'entrenador ha destacat la importància de sumar la primera victòria de la Lliga: "L'equip i la grada la necessitaven per tenir certa tranquil·litat". Pel que fa al davanter Sergio García, Pochettino ha subratllat la importància dels seus dos gols. "És bo que recuperin aquestes sensacions", ha comentat

Trobades amb Ramon Condal

Els vicepresidents August Newton i Francesc Ciprés han estat els encarregats de presentar les trobades amb Ramon Condal. El president de l'Espanyol va assegurar que volia ser un president proper al poble, que desitjava que el club fos de tots i que escoltaria totes les iniciatives de l'espanyolisme. Per això, s'han creat aquestes trobades, que començaran de forma immediata, i on tindran cabuda tant els aficionats com les penyes, els veterans, persones de l'administració i tots els que estiguin decidits a aportar alguna cosa al club.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut