Bàsquet

Pau Gasol reconeix que els Grizzlies volen limitar els partits del seu germà Marc amb Espanya

Pau Gasol ha presentat el curs d'estiu de la seva acadèmia. A l'acte, però, del que més s'ha parlat ha estat de la futura renovació del seu germà Marc amb els Grizzlies. El nou contracte pot evitar que el mitjà dels Gasol jugui amb la selecció espanyola

Actualitzat

El dia del seu trenta-cinquè aniversari, Pau Gasol ha presentat al CAR de Sant Cugat un nou curs d'estiu de la seva acadèmia. 106 inscrits, amb un grup d'elit d'onze jugadors, han conegut de prop l'All Star de Chicago. S'ha parlat més de Memphis, però, i del seu germà Marc, que en les pròximes hores tancarà un contracte amb els Grizzlies.

"Marc és un jugador molt valorat, Memphis ho reconeix i vol estendre el seu contracte", ha dit Pau. Respecte al temps que s'ha trigat a arribar a l'acord, el gran dels Gasol pensa que es deu a la intenció dels Grizzlies de limitar els partits del seu pivot amb la selecció espanyola.

El jugador dels Bulls també ha lamentat l'absència en l'Eurobasket de Joan Carles Navarro a causa d'una lesió. "Sempre ha estat a la selecció, menys l'any que es va operar el turmell. Però és un moment important per prendre aquesta decisió, i crec que és la correcta, pel seu estat físic i la perspectiva d'allargar la seva carrera", l'ha justificat Pau Gasol.

Pau Gasol serà el líder de la selecció espanyola que participarà aquest estiu a l'Eurobasket que organitzen conjuntament Alemanya, Croàcia, França i Letònia amb dos objectius molt clars: "El primer, aconseguir la classificació per als Jocs de Rio i, el segon, guanyar l'Europeu."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut