Pau Gasol ha reaparegut cinc mesos després de passar pel quiròfan. (Foto: EFE)
Bàsquet

Pau Gasol reapareix amb els Lakers amb una derrota contra els Nuggets cinc mesos després d'operar-se els dos genolls

Pau Gasol ha tornat a jugar un partit amb els Lakers cinc mesos després de passar pel quiròfan per operar-se dels dos genolls. En la seva reaparició, el català ha fet uns bons números amb 13 punts, 4 rebots i 2 assistències en gairebé 23 minuts sobre la pista. Tot i la seva bona actuació, Gasol no ha pogut evitar la derrota dels Lakers contra els Denver Nuggets per 88-97 en el segon partit de la pretemporada.

Actualitzat
Pau Gasol ha tornat a jugar un partit amb els Lakers cinc mesos després de passar pel quiròfan per operar-se dels dos genolls. En la seva reaparició, el català ha fet uns bons números amb 13 punts, 4 rebots i 2 assistències en gairebé 23 minuts sobre la pista. Tot i la seva bona actuació, Gasol no ha pogut evitar la derrota dels Lakers contra els Denver Nuggets per 88-97 en el segon partit de la pretemporada disputat a l'Staples Center de Los Angeles.

Els Lakers, amb un equip format per jugadors poc habituals i sense Kobe Bryant, Jordan Farmar ni Chris Kaman, han demostrat que encara estan lluny del ritme de competició. Gasol, que afronta la tretzena temporada a l'NBA, ha format part del cinc titular després de gairebé mig any fora de les pistes, concretament des del 29 d'abril, quan els angelins van caure humiliats pels San Antonio Spurs en la primera ronda dels "play-offs".
Anar al contingut