Bàsquet

Pau Gasol, Marc Gasol i Ricky Rubio comencen amb victòria la temporada a l'NBA

Marc Gasol ha obtingut un doble doble en el triomf dels Grizzlies sobre els Pelicans (103-91) i Ricky Rubio s'hi ha acostat en la victòria dels Jazz contra els Nuggets (106-96)

Actualitzat

Els tres representants catalans a l'NBA han començat la temporada amb bon peu. Pau i Marc Gasol, a més de Ricky Rubio, han celebrat una victòria dels seus equips respectius en la primera jornada de la temporada 2017-18.

Els San Antonio Spurs de Pau Gasol s'han desfet dels renovats Minnesota Timberwolves (107-99) amb un doble doble (25 punts i 10 rebots) de LaMarcus Aldridge, en absència de Kawhi Leonard. Pau Gasol ha contribuït a la victòria dels texans amb 7 punts, 7 rebots i 4 assistències.

Més substanciosa ha estat en l'apartat estadístic l'aportació del seu germà Marc, que s'ha estrenat amb un doble doble en la victòria dels Memphis Grizzlies sobre els New Orleans Pelicans (103-91). 14 punts, 11 rebots i 4 assistències són les xifres de Marc Gasol, que manté el paper protagonista en els Grizzlies.

3.000 assistències de Ricky

Ricky Rubio s'ha estrenat amb els Utah Jazz amb triomf i bons números. El del Masnou ha estat a punt d'obtenir un doble doble, ja que ha firmat 9 punts, 10 assistències i 4 rebots. A més, ha arribat a la xifra de 3.000 assistències des que juga a l'NBA, una xifra gens menyspreable. Amb la seva contribució, els Jazz s'han imposat als Denver Nuggets (106-96).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut