Patrick Kluivert dirigirà el futbol professional del PSG
Futbol internacional

Patrick Kluivert va ser víctima d'un xantatge per una màfia d'apostes

Segons ha publicat aquest dissabte el diari holandès "De Volkskrant", el director esportiu del PSG va acumular un milió d'euros de deutes entre el 2011 i 2012 amb un grup criminal implicat en la compra de partits

Actualitzat

El director esportiu del París Saint-Germain, Patrick Kluivert, va rebre pressions d'una màfia d'apostes amb la qual va acumular 1 milió d'euros de deutes entre el 2011 i 2012, segons ha publicat aquest dissabte el diari holandès "De Volkskrant".

L'advocat de Kluivert, Gerard Sprong, va declarar al diari que el seu client no ha estat mai implicat en el tripijoc de cap partit i que és "una víctima" en el cas. El diari també assenyala que la justícia "no té cap prova que Kluivert estigués implicat en la compra de partits" i el jugador ha declarat davant els investigadors "com a testimoni".

La fiscalia financera holandesa, la FIOD, va detenir el febrer del 2015 cinc persones relacionades amb el cas i, durant els registres, es van trobar documents comprometedors sobre Kluivert, segons "De Volkskrant". Quan exercia com a entrenador del planter del club holandès FC Twente (2011-2013), l'exjugador de l'Ajax, Barça i València va apostar sobre partits del primer equip entre 2011 i 2012, fet que llavors no estava expressament prohibit per llei.

Kluivert, que ara té 40 anys, va tornar part del seu deute al grup criminal, el cap ha estat implicat en compra de partits i la màfia s'ha dedicat a extorsionar-lo durant els últims anys. El mateix diari afegeix que l'exfutbolista holandès no és sospitós en el cas, que probablement arribarà als tribunals a finals d'aquest any.

Anar al contingut