Girona

Pablo Machín: "La nostra obligació és continuar competint bé"

El tècnic de l'equip blanc-i-vermell recorda que "la temporada va més bé del que tots pensàvem al principi"

Actualitzat
En la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dijous contra l'Alabèsa Mendizorroza, l'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha assegurat que "l'obligació de l'equip és continuar competint bé. Els deures es poden fer cinc minuts abans d'arribar al col·legi, però nosaltres els vam fer el primer dia i, a partir d'allà, hem continuat estudiant", ha subratllat el tècnic sorià.

Machín ha emfatitzat que, malgrat que només han pogut sumar un punt dels últims 12, en aquesta temporada del seu debut a Primera Divisió el conjunt de Montilivi ho ha fet "encara més bé del que tots pensàvem al principi".

En aquest sentit, després de reconèixer la importància de sumar els tres punts per mantenir viu el somni de classificar-se per a la Lliga Europa, el tècnic també ha remarcat: "Si no ho aconseguim, segur que trobarem motivacions per continuar competint". Tot i així, l'entrenador blanc-i-vermell també ha volgut destacar que "els resultats no estan sent tan bons" com hi estaven acostumats, "però les últimes sensacions són bones".

En referència a l'Alabès, Machín ha assenyalat que el d'Abelardo Fernández "és un equip que manté una concentració defensiva molt alta durant els 90 minuts, amb dos centrals excel·lents -Rodrigo Ely i Víctor Laguardia- que són dels millors de la categoria".

"Tenim clar que anem a un camp superdifícil i que tindrem un equip que és molt difícil fer-li gol i que necessita molt poc per fer-te mal", ha conclòs Machín

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut