Futbol internacional

Ordenat el tancament de l'estadi del Rad de Belgrad pels insults racistes a un jugador del Partizan

El tancament de l'estadi va ser ordenat el dilluns pel director de la Lliga, Vladímir Bulatovic, i quedarà tancat fins a la decisió definitiva de la comissió disciplinària de la Federació de Futbol de Sèrbia (FSS)

Actualitzat

L'estadi del Rad de Belgrad ha estat tancat forçosa i temporalment, com a càstig pels insults racistes que un grup de seguidors van proferir contra el jugador brasiler Everton Luiz en un partit de la Superlliga sèrbia diumenge passat, segons ha informat aquest dimars el diari "Politika".  

El tancament de l'estadi va ser ordenat el dilluns pel director de la Lliga, Vladimir Bulatovic, i romandrà en vigor fins a la decisió definitiva de la comissió disciplinària de la Federació de Futbol de Sèrbia (FSS).
 
Els insults dels seguidors del Rad en el partit de la jornada 22 de la lliga sèrbia, amb crits que imitaven la veu d'un mico, van afectar al migcampista brasiler, fins al punt que va acabar plorant sobre la gespa.   

El Partizan va condemnar en un comunicat "l'acte insensat, que no només és racista, sinó que també representa un acte d'odi cap al Partizan i tots els ciutadans de Sèrbia".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut