Neymar, en el moment de llançar el penal de la discòrdia (EFE)
Futbol

Neymar fa quatre gols en un partit i en marxa enfadat

El brasiler se'n va contrariat després d'haver estat xiulat per la seva afició, que preferia que Cavani xutés un penal en lloc d'ell per superar un rècord històric

Actualitzat

Marcar quatre gols en un partit és una fita que està a l'abast de molt pocs. Però marcar-los i deixar el camp enfadat ja és un fet gairebé sense precedents. Això és el que li va passar a Neymar, que va fer un partit brutal i va conduir el París Saint-Germain a una golejada d'escàndol davant el Dijon (8-0), en partit de Lliga. El brasiler no només va marcar quatre gols, sinó que a més va repartir dues assistències.

Però el que era un festival es va torçar a 7 minuts del final quan la defensa visitant comet un penal sobre Edinson Cavani. L'uruguaià, que amb un gol durant el matx havia igualat Zlatan Ibrahimovic com a màxim golejador de la història del París Saint-Germain -amb 156 gols-, pretenia llançar-lo per ostentar aquest honor en solitari.

Però Neymar, que ja havia anotat tres gols, ambicionava el pòquer, així que no va donar opció a l'uruguaià. El va tirar i el va anotar, tot i que l'afició del PSG implorava que el llancés Cavani i el va estar xiulant. El brasiler, molest per aquesta actitud, ni tan sols va celebrar el gol. Amb aire visiblement molest, quan va acabar el partit va marxar directe al vestidor amb la pilota sota el braç, sense recollir el premi de millor jugador del partit ni fer declaracions per a la televisió.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut