Tenis

Nadal veu perillar el seu lloc de número dos del món amb el triomf de Djokovic a Roma

Rafa Nadal veu perillar el seu lloc número dos del món seriosament. Així ho ha admès el manacorí, ja que és conscient que després del triomf de Novak Djokovic en el Torneig de Roma, el seu segon lloc perilla més que mai ja que la distància entre tots dos és de només 310 punts. Nadal ho ha explicat a Hamburg, on debutarà dimecres i on defensa el lloc de finalista que va aconseguir l'any passat després de perdre en la final davant Federer, en la seva única derrota sobre terra batuda de la passada temporada.

Actualitzat

"Djokovic està molt a prop, no n'hi ha cap dubte", ha dit Nadal, que ha admès que més tard o més d'hora, Djokovic el pot passar. Per això, ha afegit que ho té clar i que el més lògic és que passi a Hamburg, a Roland Garros o a Wimbledon.

Segon des del juliol del 2005

Si Djokovic supera els quarts de final d'aquesta setmana a Hamburg i Nadal no arriba a la final, es produirà aquest relleu en la segona plaça del rànquing mundial, que el manacorí ocupa ininterrompudament des del 25 de juliol de 2005, convertint-se en el jugador que més temps ha estat en aquesta posició en la història del tenis.

Pel que fa als problemes als peus que tants maldecaps li van causar a Roma, Nadal ha assegurat que està millor, però que no està perfecte tot i haver tingut uns dies de descans.

Anar al contingut