Futbol

Mourinho no parla amb la premsa però sí amb Maradona, que ha presenciat l'entrenament del Madrid

Quan s'acabi l'Almeria-Barça, començarà el Reial Madrid-Athletic Club, al Bernabéu. El podran seguir a les 22 hores, en directe per TV3. L'equip blanc s'ha entrenat aquest divendres a la tarda amb un convidat sorpresa: Maradona. Mourinho ha dirigit la sessió de treball i també ha tingut temps de compartir confidències amb l'exseleccionador argentí. El tècnic portuguès no podrà seure aquest dissabte a la banqueta, ja que complirà el segon partit de sanció i, mentre ell no hi sigui, ha imposat la llei del silenci a la sala de premsa del Bernabéu. Ni ell, ni el seu segon, ni cap jugador no han sortit a parlar aquest divendres.

Actualitzat
Qui sí que ho ha fet ha estat Manolo Preciado per posar punt i final a la picabaralla amb el tècnic blanc de fa una setmana. L'entrenador de l'Sporting s'ha "autodisculpat".

Maradona, convidat sorpresa

Encara li queda un partit de sanció per complir, així que Mourinho segueix sense fer rodes de premsa. Ni ell, ni Karanka, ni cap dels seus jugadors. Aquesta tarda ha estat fent broma amb Casillas i Ramos, després de la golejada de dimecres al Portugal-Espanya. El partit contra l'Athletic ha quedat en un segon pla per al tècnic, que s'ha passat l'entrenament a la banqueta on l'esperava, amagat, Diego Armando Maradona. Dos tipus singulars i polèmics, tant Mourinho com l'argentí. Probablement han parlat de la recomanació de la Comissió Antiviolència de sancionar el portuguès.

L'altre portuguès, Ronaldo, s'ha exercitat amb precaució per uns problemes al bessó esquerre, que no li impediran jugar contra l'equip de Caparrós. Tot i que li ha dedicat una carícia, Mourinho ha tornat a deixar fora de la convocatòria Sergio Canales, la promesa del Cantàbric, a qui el tècnic va criticar públicament per la seva actuació a la Copa del Rei.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut