Futbol

Mourinho assegura en una carta que no deixa el Madrid i demana disculpes "només" al madridisme

Davant dels rumors que apuntaven que abandonaria el vaixell, José Mourinho ha escrit una carta al madridisme que el Reial Madrid ha penjat a la seva web. El portuguès nega que hagi pensat a marxar, assegura que manté unes relacions fantàstiques amb el president Florentino Pérez i que està d'allò més motivat per aquesta temporada. Mourinho, a més, demana disculpes només a l'afició del Madrid per la seva actitud en la tornada de la Supercopa contra el Barça, al qual indirectament titlla d'hipòcrita.

Actualitzat
Aquest és el text íntegre de la carta de Mourinho publicada a la web del Madrid:

"Només qui no em coneix pot somiar, inventar-se o creure's que pugui anar-me'n ara del Reial Madrid.

Em sembla que molta gent es va quedar impressionada amb la qualitat del futbol demostrat pel Reial Madrid en aquesta pretemporada, i seria per ells una sorprenent notícia que jo abandonés el club ara. Impossible! Tinc un president fantàstic, amb una gran intel·ligència, i amb qui també m'uneix una gran amistat. I tinc també un director general que treballa per al club 24 hores al dia, de manera que sento que la meva motivació és enorme i el meu madridisme molt més gran que el d'alguns pseudomadridistes.

No me'n vaig. Segur. Seguríssim!
 
I vull adreçar-me al madridisme per disculpar-me davant seu, i només davant el madridisme, per la meva actitud en l'últim partit. Alguns estan més adaptats que jo a la hipocresia del futbol, ​​ho fan amb la cara amagada, amb la boca tapada i en el més profund dels túnels. Jo no aprenc a ser hipòcrita. Ni n'aprenc ni en vull aprendre.
 
Una abraçada a tots i ens veiem demà al Santiago Bernabéu."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut