Messi sempre celebra els gols recordant la seva àvia
Barça

Mor a l'Argentina l'avi matern de Leo Messi

Antonio Cuccittini va ser internat en un hospital de Rosario després de perdre el coneixement i tenir una insuficiència respiratòria

Actualitzat

L'avi matern del davanter del FC Barcelona Lionel Messi ha mort amb 80 anys a la localitat argentina de Rosario, segons han informat aquest dissabte mitjans locals. 

Antonio Cuccittini, conegut al país austral per les seves crítiques cap al joc del seu net a la selecció de l'Argentina, va morir dimecres en un hospital de Rosario després de ser internat per haver-se trobat malament el dia anterior. Segons ha indicat l'agència estatal Télam, el pare de la mare de l'astre argentí va ser diagnosticat de pèrdua de coneixement i insuficiència respiratòria.

Cuccittini vivia sol a casa seva a Rosario, província de Santa Fe (centre) des que la seva dona, Celia, va morir fa uns anys.

Els avis materns del cinc vegades campió de la Pilota d'Or de la FIFA (2009, 2010, 2011, 2012 i 2015) van ser molt importants per a ell durant la seva infància, en què acompanyaven el seu net a jugar a futbol en un club pròxim a casa seva a la seva ciutat natal.

Anar al contingut