Fórmula 1

Montezemolo a Ecclestone: "El meu pare em va ensenyar a respectar les persones grans"

El president de Ferrari, Luca de Montezemolo, ha respost a les crítiques de Bernie Ecclestone, que va qualificar de "broma" la reclamació de Ferrari sobre una possible infracció de Vettel al Brasil. Montezemolo ha manifestat que "el meu pare em va ensenyar a respectar les persones grans ". El mateix Fernando Alonso ha volgut tancar el tema i ha declarat que cal centrar-se en el 2013.

Actualitzat
El president de Ferrari, Luca de Montezemolo, ha respost a les crítiques de Bernie Ecclestone que va qualificar de "broma" la reclamació de Ferrari per una possible infracció de Vettel al Brasil. Montezemolo ha manifestat que "el meu pare em va ensenyar a respectar les persones grans". El mateix Fernando Alonso ha volgut tancar el tema i ha declarat que cal centrar-se en el 2013.

Ecclestone, principal cap de la Fórmula 1, havia qualificat de "broma" la petició de Ferrari. "El que Ferrari diu a la carta és erroni. No crec que es necessiti cap acció. Personalment crec que no és el que volia Ferrari. Crec que volien guanyar. Però si recules i veus el que ha fet Ferrari en la història...", va comentar el britànic, de 82 anys.

Aquestes declaracions han rebut aquest diumenge resposta des de la capitania de Ferrari: "El meu pare sempre em va ensenyar que havia de tenir respecte per les persones molt grans, sobretot quan arriba un moment que ja no són capaços de controlar les paraules, encara que és cert que la vellesa és incompatible amb tenir certa responsabilitat", ha assegurat Montezemolo.

Alonso a València, vol oblidar el Mundial 2012

Una exhibició de Fernando Alonso i del seu company d'equip Felipe Massa al circuit Ricardo Tormo de Xest, a València, ha posat fi a la temporada de Ferrari. L'asturià ha considerat "inútil" continuar amb la polèmica sobre la possible penalització a Vettel a Interlagos, i ha explicat la seva versió dels fets: "Els aficionats demanaven una explicació i Ferrari la va demanar per carta a la FIA. La resposta va ser que hi havia una bandera verda -que validava l'acció- i no hi ha res més a dir. Estic de vacances i pensant ja en el 2013". Fernando Alonso també ha fet balanç de la seva actuació al passat Mundial: "Estic encantat per com han anat les coses. Hem perdut el Mundial per tres punts, però he fet el millor campionat de la meva vida. Ha estat un miracle carrera rera carrera el que hem aconseguit, però no cal donar més voltes a una bandera groga de la carrera del Brasil".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut