Mireia Belmonte, durant la sèrie de classificació dels 400 estils (EFE)
Natació

Mireia Belmonte es classifica per a la final dels 400 metres estils al mundial de piscina curta

La nedadora catalana hi ha accedit amb el tercer millor registre, només superada per l'hongaresa Katinka Hosszu i la nord-americana Ella Eastin

David CarballoActualitzat

Mireia Belmonte s'ha classificat per a la final dels 400 metres estils al mundial de natació de piscina curta que es disputa a Windsor (Canadà). En el seu debut en aquests campionats del món, la nedadora badalonina ha acabat segona de la seva sèrie amb un temps de 4.31.14 en una cursa on ha coincidit amb l'hongaresa Katinka Hosszu, gran favorita a l'or i que s'ha imposat clarament a la resta de nedadores amb un registre de 4.25.03.

Belmonte, que ha fet una cursa de menys a més, ha anat remuntant posicions en els estils de papallona i crol després d'una mala sortida i finalment ha accedit a la final amb el tercer millor registre només superada per Hosszu i la nord-americana Ella Eastin, segona amb un temps de 4.29.64. Belmonte, que està inscrita en cinc proves en aquest Mundial de piscina curta, lluitarà aquesta nit per penjar-se la seva primera medalla.

Jessica Vall, eliminada als 50 metres braça

Per la seva banda, Jessica Vall no ha tingut una bona estrena i no s'ha pogut classificar per a les semifinals dels 50 metres braça després d'acabar en la novena posició de la seva sèrie.

La nedadora del CN Sant Andreu ha fet un temps de 31 segons i 17 centèsimes i només ha pogut acabar en el 26è lloc de totes les participants de les 16 que passaven a la següent ronda.

Anar al contingut