Messi
Messi, al final del partit de l'Argentina contra Xile (Reuters)
Futbol

Messi lamenta des de Xile la mort de Cruyff: "Va canviar el cap i el futbol del Barcelona"

D'un número u a un altre, el crac argentí reconeix el deute de l'esport i del club blaugrana amb el geni holandès desaparegut aquest dijous

Actualitzat

Lionel Messi ha lamentat aquest divendres a la matinada la mort de Johan Cruyff, a qui ha recordat com una persona "molt influent en el futbol mundial" i que "va canviar el cap i el futbol del Barcelona".

"Gran part de tot el que ha donat el Barcelona aquest últim temps és per ell", ha afegit Messi des de Santiago de Xile després del partit que ha jugat amb la selecció argentina contra la xilena i que ha guanyat per 1-2.

"Va ser una persona molt estimada per tot el món del futbol i sobretot per la gent de Barcelona", ha afegit el crac blaugrana. Són les primeres reflexions de l'actual número u del futbol mundial sobre algú que ja ho va ser abans que ell, i que també ho va significar tot per al club.

Neymar: "És una gran pèrdua per al món"

Un altre component del trident del Barça, Neymar, s'ha mostrar impactat per la tràgica notícia i ha dedicat unes paraules d'homenatge per a Cruyff. "És una gran pèrdua per al món, especialment per al futbol, per tot el que va fer. Els meus sentiments són amb els familiars".

Neymar, que encara no havia tingut temps de parlar amb cap responsable del Barça quan ha fet aquestes declaracions, va rebre la notícia estant a Recife, on es concentra amb la selecció del Brasil per jugar aquest mateix divendres contra l'Uruguai un partit de les eliminatòries sud-americanes per al Mundial de Rússia 2018.

NOTÍCIES RELACIONADES
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut