Barça

Messi: "La Lliga és més competitiva que mai i això és bo per a l'espectador"

El davanter del Barça ha rebut el premi al millor jugador de la Lliga la temporada passada i el trofeu Pichichi com a màxim golejador en la gala dels premis "Marca" que s'ha fet al convent dels Àngels de Barcelona

Actualitzat

En un escenari tan poc relacionat amb el món del futbol com és el convent dels Àngels de Barcelona, aquest dilluns al migdia s'ha fet l'entrega dels premis "Marca" als millors jugadors i tècnics de la temporada passada. I un any més, Leo Messi ha repetit premi al millor jugador de la Lliga i també ha estat guardonat amb el Pichichi, el cinquè del seu palmarès, com a màxim golejador amb 34 dianes.

"La Lliga és més competitiva que mai. Res és fàcil, qualsevol pot guanyar a qualsevol i això és bo per a la Lliga i per a l'espectador. Tant de bo segueixi així i puguem arribar al final amb una mica d'avantatge."

El 10 blaugrana va reaparèixer aquest diumenge en la inesperada derrota del seu equip davant el Betis al Camp Nou (3-4), després de recuperar-se d'un trencament en el radi del seu braç dret que el va tenir tres setmanes de baixa.

"Al principi encara tenia una mica de por, però a mesura que va anar passant el partit, em vaig anar trobant millor", ha explicat sobre les sensacions que va tenir en el seu retorn a la competició.

Aquest és el cinquè trofeu Pichichi que guanya Messi en la seva carrera, un menys que els sis que va aconseguir el mític Telmo Zarra. Precisament, el Trofeu Zarra al màxim golejador espanyol va ser per al davanter del Celta Iago Aspas (22 punts), que no va poder recollir el premi ja que està concentrat amb la selecció espanyola.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut