Mathieu Valbuena, acusat d'agredir un aficionat a l'aeroport de Tolosa (France Football)
Futbol internacional

Mathieu Valbuena va agredir un aficionat que li va retreure l'absència de Benzema a l'Eurocopa

Segons revela la revista francesa "France Football" en l'edició digital, els fets van passar divendres passat, 22 d'abril, a l'aeroport de Tolosa

Actualitzat

El migcampista francès de l'Olympique de Lió Mathieu Valbuena va agredir un aficionat que li va retreure ser el culpable de l'absència de Karim Benzema en la selecció francesa, segons revela avui la revista francesa "France Football" en l'edició digital. Els fets van passar divendres passat, 22 d'abril, a l'aeroport de Tolosa, on el jugador arribava juntament amb la resta de l'equip per disputar l'endemà un duel de la Lliga contra el conjunt local.
   
Un aficionat gravava amb el telèfon mòbil l'arribada dels jugadors del Lió i feia comentaris destinats a un dels seus fills que no va poder assistir a la recepció. D'Alexandre Lacazatte va dir que "des que li van apujar el sou, no marca més gols". Però l'únic que va reaccionar va ser Valbuena. I quan va passar el jugador, l'aficionat va afirmar: "Veus? Aquest és el culpable que Karim Benzema no jugui l'Eurocopa".

Valbuena, víctima d'un xantatge amb un vídeo sexual pel qual Benzema està imputat com a presumpte còmplice, va sentir el comentari de l'aficionat, tot i que tenia posats els cascos, i es va dirigir furiós cap a ell i li va arrencar el telèfon mòbil, que va llançar a terra i es va trencar, segons "France Football".

"M'ha creat un trauma"

En declaracions a la revista, l'aficionat va reconèixer que les seves paraules van ser desafortunades, però va acusar el futbolista de perdre la sang freda i de no comportar-se com un personatge públic. "Estava enrabiat com un pitbull (...), va haver de ser subjectat per agents de seguretat", va explicar l'aficionat, que té una incapacitat física. "M'ha creat un trauma. Des de llavors no puc dormir. El meu metge m'ha augmentat els antidepressius que ja prenia", ha assegurat. L'aficionat va presentar l'endemà una denúncia davant la policia per l'agressió i el trencament del telèfon.

Anar al contingut