Luis Suárez, subjectat per Martínez Munuera (EFE)
Luis Suárez, subjectat per Martínez Munuera (EFE)
Futbol

Martínez Munuera, Iglesias Villanueva i Hernández Hernández, els àrbitres per als equips catalans en la jornada 10 de Lliga

La llista dels àrbitres per als partits de la desena jornada de Lliga

Actualitzat

Juan Martínez Munuera serà l'àrbitre del partit que es disputarà a San Mamés entre l'Athletic Club i el FC Barcelona el dissabte 28 d'octubre, corresponent a la desena jornada de Lliga. El valencià ha dirigit els blaugrana en dotze ocasions des de la temporada 2013-14, 11 a la Lliga i 1 a la Copa, amb un balanç favorable als barcelonistes de 9 victòries, 1 empat i 2 derrotes.

L'àrbitre del duel entre l'Espanyol i el Betis del dilluns 30 d'octubre serà el gallec Ignacio Iglesias Villanueva, un vell conegut de l'afició blanc-i-blava ja que des de la temporada 2010-11 els ha xiulat 20 vegades, 18 a la Lliga i 2 a la Copa del Rei. D'aquests 20 partits, els espanyolistes n'han guanyat 9, han empatat 7 i han perdut 4.

Pel que fa al partit entre el Girona i el Reial Madrid del diumenge 29 d'octubre, l'àrbitre serà el canari Alejandro José Hernández Hernández. Serà el primer que el xiularà a Primera, tot i que ja ha arbitrat al club gironí en 8 ocasions a Segona Divisió entre les temporades 2008-09 i 2011-12, amb un balanç de 2 victòries, 4 empats i 2 derrotes.

La llista d'àrbitres completa és aquesta:

Alabés - València: González González

Espanyol - Betis: Iglesias Villanueva

Getafe - Reial Societat: Sánchez Martínez

Eibar - Llevant: Alberola Rojas

Girona - Reial Madrid: Hernández Hernández

Las Palmas - Deportivo: Del Cerro Grande

At. Madrid - Vila-real: Undiano Mallenco

Màlaga - Celta: Jaime Latre

Athletic - F.C. Barcelona: Martínez Munuera

Sevilla-Leganés: Medié Jiménez

Anar al contingut