Marcos i Palanca no seguiran al Nàstic (@NASTICTARRAGONA)
Futbol

Marcos de la Espada i Miquel Palanca, primeres baixes del Nàstic per a la temporada que ve

El davanter balear i l'extrem tarragoní acaben els seus contractes el 30 de juny i no seguiran a les ordres de Vicente Moreno

Actualitzat

Marcos Jiménez De la Espada i Miguel Palanca no seguiran al Nàstic de Tarragona la pròxima temporada. El davanter balear acaba el contracte el 30 de juny i posarà fi a una etapa de quatre temporades defensant la samarreta del conjunt tarragoní en les quals ha sumat un total de 43 gols.

Marcos va ser un dels grans artífexs de l'ascens del Nàstic a Segona A i aquest curs no ha tingut tant protagonisme en els esquemes de Vicente Moreno, tot i ser un dels futbolistes més estimats per l'afició grana.

En el cas de Palanca, el jugador tarragoní també conclou la seva etapa al Nàstic després de vestir la samarreta grana la present temporada amb tres gols anotats entre Lliga i Copa del Rei. La manca de minuts i, sobretot, l'absència en les convocatòries en el tram final de la campanya en la qual el Nàstic es jugava l'ascens a Primera Divisió, han estat la raó principal per acabar la relació que els unia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut