Pablo Cuevas, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Pablo Cuevas, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Tenis

Marcel Granollers nega que el seu company de dobles Pablo Cuevas orinés dins d'un pot de pilotes a Wimbledon

Després de més de quatre hores de partit, Pablo Cuevas no podia aguantar més les seves necessitats. Com que no podia anar als vestidors, va intentar una solució imaginativa.

Actualitzat

Marcel Granollers ha negat a l'Agència EFE que el seu company de dobles Pablo Cuevas hagués orinat dilluns dins un pot de pilotes en el seu partit del torneig de Wimbledon contra Jonathan Marray i Adil Shamasdin.

Després de 4 hores a la pista, Granollers admet que l'uruguaià va demanar permís a la jutge de cadira per fer les seves necessitats dins el recipient, però li van negar. En el següent canvi, Cuevas es va posar una tovallola sobre les cames i el català li va posar una altra mentre intentava orinar, però la jutge es va adonar i els hi va tornar a prohibir.

Quan es van aixecar, van ser sancionats amb un advertiment. Granollers va intentar calmar el seu company. Cuevas va fer una doble falta, però tot i això Marray va fer la restada i l'uruguaià va enviar la bola fora de la pista. Això suposava un segon advertiment que els comportava un punt de sanció en un moment decisiu del matx que van acabar perdent.

La parella catalano-uruguaiana va demanar la presència del supervisor per reclamar l'aixecament del primer advertiment. "Pablo va demostrar que el pot era buit i que l'advertiment no era justificat, perquè era per un fet que la jutge havia imaginat. Ens han advertit per una cosa que no havia passat, perquè ell ha demostrat que el pot era buit".

Anar al contingut