Marc Márquez s'ha imposat a la cursa de MotoGP del GP de l'Aragó (EFE)
MotoGP

Marc Márquez s'imposa en el GP d'Aragó en un duel espectacular amb Andrea Dovizioso

Jorge Lorenzo, que sortia des de la pole, ha volat pels aires en el primer revolt quan intentava defensar el liderat en una lluita amb Marc Márquez

Actualitzat

Marc Márquez ha pujat al calaix més alt del podi a la cursa de MotoGP del Circuit de Motorland, a Alcanyís. El pilot d'Honda s'emporta el triomf, mentre que Andrea Dovizioso ha acabat en la segona posició, i Andrea Iannone, en la tercera. Amb el triomf d'aquest diumenge, el "Tro de Cervera" eixampla, encara més, el marge de punts respecte al seu perseguidor, que justament és el pilot italià, i avança cap a un títol Mundial més, el cinquè en la categoria reina i el setè en total, que podria decidir-se en les pròximes curses.

La carrera del GP d'Aragó ha començat d'allò més accidentada i és que Jorge Lorenzo ha volat pels aires en el primer revolt quan lluitava amb Marc Márquez per defensar el primer lloc. El mallorquí ha estat traslladat en llitera als serveis mèdics del traçat per sotmetre's a un reconeixement i rebre les primeres atencions. A mitja cursa, s'ha confirmat que Lorenzo té una luxació en un os del peu.

Qui ha tret petroli de l'incident entre Lorenzo i Márquez ha estat Andrea Dovizioso, que sortia segon, i ha pogut posar-se líder. L'italià ha mantingut la Ducati al capdavant fins que, a la dotzena volta, Márquez l'ha avançat, però després li ha tornat, en una acció molt neta i molt al límit, que li ha permès recuperar la primera posició. En les últimes voltes s'ha afegit a la lluita pel triomf Andrea Iannone. Després d'una successió de diversos avançaments entre l'italià i el català, Márquez ha acabat sent el primer de veure la bandera de quadres en un final de cursa d'infart.

Valentino Rossi, que sortia dissetè, ha fet el que ha pogut per remuntar posicions fins acabar vuitè. El seu company, el català Maverick Viñales, en canvi ha vist com la seva Yamaha està molt lluny de ser competitiva i s'ha hagut de conformar amb una modest desè lloc.

Jorge Lorenzo no ha estat l'únic que ha anat per terra a l'asfalt de Motorland i és que Crutchlow i Bautista han protagonitzat caigudes sense cap més conseqüència que l'abandó.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut