Marc Márquez ha liderat els tests de MotoGP en el circuit de Brno (Reuters)
MotoGP

Marc Márquez domina els tests de MotoGP en el Circuit de Brno

Johann Zarco ha acabat segon i Dani Pedrosa ha fet el tercer millor temps. El gran absent ha estat Maverick Viñales, que s'està recuperant de la lesió de l'espatlla i no ha volgut arriscar per estar a punt per a la cursa de diumenge que ve a Àustria

Actualitzat

Marc Márquez ha liderat la jornada de tests que els pilots de MotoGP han disputat al Circuit de Brno aquest dilluns. El català ha estat el més ràpid amb un temps d'1:55.209 i, a més, ha estat qui més voltes ha donat en el traçat de la República Txeca, un total de 77.

Dia per provar millores, assajar estratègies i encarar el desenllaç del campionat ara que el calendari ja ha superat l'equador. Darrere de Márquez, ha quedat Johann Zarco, segon, amb un temps molt proper al del Tro de Cervera (1:55.342) i la tercera posició, però sense perdre pistonada, ha estat per a Dani Pedrosa (1:55.399).

El guanyador de diumenge, Andrea Dovizioso, que ha provat un nou carenat , ha acabat en la quarta posició mentre que Jorge Lorenzo ha pilotat la seva Ducati fins al cinquè lloc. Yamaha continua treballant per millorar i recuperar aquelles dècimes que cursa a cursa estan perdent. Amb la gran absència de Maverick Viñales, que no ha pujat a la moto per una lesió a l'espatlla, de què confia estar recuperat per a la cursa d'Àustria de diumenge que ve, tota l'atenció ha recaigut sobre Valentino Rossi, que ha provat un paquet important de millores i ha fet el setè temps.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut