Novena victòria dels Grizzlies de Marc Gasol aquesta temporada (Reuters)

Marc Gasol s'imposa als Kings (112-104) i Ricky cau a Filadèlfia (113-107)

Els Grizzlies de Marc Gasol han superat els Kings en una nova victòria com a locals, mentre que els Jazz de Ricky Rubio han encadenat la segona derrota consecutiva en caure contra els Sixers

Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol han superat els Sacramento Kings per 112-104 en la quarta victòria en cinc partits de l'equip entrenat per Bickerstaff. Jared Jackson ha estat el màxim anotador del partit, amb 27 punts, però el millor dels Grizzlies ha tornat a ser el mitjà dels Gasol.

El pivot de Sant Boi ha disputat 35 minuts, en què ha anotat 19 punts i ha capturat 15 rebots en un partit molt treballat que Memphis ha trencat abans del descans i que ha dominat en la segona meitat. El pivot català ha anotat 7 dels 12 tirs de camp que ha provat, inclosos 2 triples.

Amb aquesta victòria, la franquícia de Memphis escala fins a la sisena posició, i es manté en llocs de play-off de la Conferència Oest, amb un balanç de 9 triomfs i 5 derrotes.

Els Jazz de Ricky han caigut a Filadèlfia

Per la seva banda, els Utah Jazz de Ricky Rubio no han pogut superar els Philadelphia 76ers en la segona derrota consecutiva dels homes de Quin Snyder. El debut com a local de Jimmy Butler, que ha aportat 28 punts, ha eclipsat la bona actuació de Donovan Mitchell, que n'ha anotat 31.

El base del Masnou ha aportat 13 punts, amb un 4 de 8 en tirs de camp, ha repartit 4 assistències i ha capturat 3 rebots en la vuitena derrota dels Jazz aquesta temporada, que els fa caure fins a la dotzena posició de la Conferència Oest.