Manuel Neuer va recollir l'últim trofeu de campió de la Bundesliga amb crosses (Reuters)
Futbol

Manuel Neuer s'haurà de tornar a operar d'un peu i estarà de baixa fins al 2018

El Bayern de Munic haurà de completar la primera volta de la Bundesliga i la lligueta de la Champions sense el seu capità

Actualitzat

Manuel Neuer ha estat operat per segona vegada del peu esquerre i serà baixa probablement fins al gener. El porter del Bayern de Munic es perdrà el que queda de la primera ronda de la Bundesliga i de la fase de grups de la Lliga de Campions, segons ha informat el club alemany.

"Sentim molt que Manuel Neuer hagi tornat a lesionar-se. L'operació ha anat bé i això és ara el més important", ha comentat el president del consell directiu del Bayern, Karlheinz Rummenigge. "Manuel tornarà al gener ja recuperat", ha afegit.

Neuer havia reaparegut el 26 d'agost després d'haver-se perdut el final de la temporada passada, justament per una lesió al peu esquerre que va patir en el partit de tornada de la Lliga de Campions davant el Reial Madrid. Segons un comunicat del Bayern, la lesió és similar a la de la temporada passada.

El suplent de Neuer al Bayern és Sven Ullreich, mentre que en la selecció alemanya la porteria, en la seva absència, sol defensar-la el porter del Barça  Marc-André ter Stegen

Anar al contingut