Futbol Internacional

L'United de Mourinho fa fora el Manchester City de la Copa de la Lliga i fa encadenar a Guardiola 6 partits seguits sense guanyar

Per primera vegada com a entrenador, Pep Guardiola suma 6 partits seguits sense guanyar. L'últim ha estat davant l'equip d'un dels seus grans rivals, Jose Mourinho

Actualitzat

El Manchester United de Jose Mourinho s'ha classificat per als quarts de la Copa de la Lliga Anglesa superant per 1 a 0 el Manchester City de Pep Guardiola a la quarta ronda. Els "Red Devils" han deixat fora els "citizens" d'aquesta competició en una eliminatòria que s'ha disputat a partit únic gràcies al gol de Juan Mata en el minut 54. El tècnic portuguès ha fet menys rotacions al seu onze titular habitual que el català.

Per primera vegada a la seva carrera com a entrenador, el de Santpedor ha encadenat 6 partits seguits sense conèixer la victòria. En el seu debut al capdavant del Manchester City, es va quedar a una victòria d'igualar el rècord del Tottenham de la temporada 1960-61, amb 11 victòries en els 11 primers partits oficials.

El City en sumava deu quan va empatar en la Lliga de Campions al camp del Celtic de Glasgow. Des de llavors, ha encadenat una derrota i dos empats a la Premier League, una derrota al Camp Nou a la Lliga de Campions contra el Barça i, ara, aquesta derrota contra l'United a la Copa de la Lliga Anglesa, sis partits seguits sense guanyar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut