El jugador de l'Unicaja, Ray McCallum, tira a cistella durant el partit contra el Khimki de Moscou (EFE)
Eurolliga

L'Unicaja cau en el darrer sospir davant del Khimki (68-66) i el Baskònia supera l'Estrella Roja (103-84)

Els de Joan Plaza han dominat la major part de l'enfrontament, però en el darrer quart han perdut pistonada i una última cistella d'Anthony Gill ha acabat decantant la victòria per als russos. Els de Pedro Martínez, de la seva banda, han passat per sobre dels serbis

Actualitzat

L'Unicaja ha caigut per la mínima a la pista del Khimki de Moscou en la 21a jornada de l'Eurolliga (68-66). Els malaguenys han dominat la major part de l'enfrontament, conscients de la importància que són les victòries a aquestes alçades de la competició si es volen classificar en el 'Top 8', però en el darrer quart el duel s'ha convertit en un ajustat frec a frec que s'ha acabat amb una darrera cistella d'Anthony Gill en el darrer sospir que impedia la pròrroga.

 

El Baskònia passa per sobre de l'Estrella Roja (103-84)

Els de Pedro Martínez han ofert un recital davant dels serbis i han sumat la desena victòria en la màxima competició europea i presenten les credencials per fer-se un lloc en els play-offs de quarts de final. Rodrigue Beaubois, amb 25 punts, i Matt Janning, amb 18, han estat els homes més destacats del conjunt basc.

Anar al contingut