Ronaldo i Gunnarsson
Ronaldo i Gunnarsson, al final del partit entre Portugal i Islàndia (Reuters)
Futbol

L'última sortida de to de Cristiano Ronaldo: "Vols la meva samarreta? I tu, qui ets?"

El crac portuguès, frustrat per l'empat amb Islàndia, va menystenir d'aquesta manera Aron Gunnarsson, un dels rivals

Actualitzat

El diari alemany "Bild" etziba una gran bufetada a Cristiano Ronaldo en un article titulat "Cristiano, el vanitós més arrogant del món". El diari revela l'enèsima sortida de to del crac portuguès del Reial Madrid, que es va produir al final del partit que la seva selecció va empatar amb Islàndia (1-1).

Segons el rotatiu, un dels més venuts a Europa, un dels jugadors rivals, Aron Gunnarsson, li va arribar a demanar fins a tres vegades si es volia intercanviar la samarreta amb ell, fins que, al final, Ronaldo se'l va treure del damunt amb un gest força lleig. "La meva samarreta? I tu, qui ets?", li va dir abans d'enfilar cap als vestidors.

Ronaldo, clarament decebut per un mal resultat contra una selecció molt inferior, no només va menystenir un col·lega, sinó que, després, davant la premsa, va insultar tot l'equip: "Islàndia té poca mentalitat, no arribarà lluny", va reblar.

"Bild" remata l'atac al futbolista fent un extens repàs de les seves anècdotes més conegudes, començant per aquell "Em tenen enveja perquè sóc guapo, ric i molt bo."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut