Lliga de Campions

Luis Enrique: "Hem fet 40 minuts d'escàndol i infinitat d'errors en la segona part"

L'entrenador del Barça ha lamentat la derrota encaixada al camp del Manchester City i ha admès la superioritat dels anglesos després del descans

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, ​​Luis Enrique Martínez, ha lamentat aquest dimarts després de la derrota encaixada davant el Manchester City al Etihad Stadium (3-1) que malgrat que el seu equip hagi jugat "40 minuts d'escàndol" a la primera part no hagi pogut marcar més d'un gol i que, en la segona, hagin comès "infinitat d'errors" que els ha acabat condemnant.

"Es podria parlar de moltíssimes claus, han estat 40 minuts d'escàndol, de gran nivell, moltes ocasions de gol, possibilitats de tancar el partit i sense ocasions per al City, però hem comès un error que ha permès que empatessin. Hem tingut 5 minuts molt dolents i una segona part amb infinitat d'errors en la transició de pilota, hem concedit ocasions i ens han pogut marcar fins i tot algun gol més", ha reconegut en roda de premsa.

Per a Luis Enrique, fins a l'empat dels anglesos han estat els millors 40 minuts inicials del Barça. "Han estat espectaculars. Llàstima que en l'error comès en el gol ens ha afectat massa, han estat problemes de cap", ha comentat. "A la segona part volíem reprendre el control, però no ha pogut ser, per errors nostres i pel rival. El resultat reflecteix el que ha estat el partit", s'ha sincerat.

Luis Enrique també ha assegurat que ni el preocupa ni el sorprèn el que ha passat després de l'empat. "Potser sí que quan un no ho mereix d'una manera tan clara i arriba aquest minut 40 amb l'empat, és una sensació estranya. Però a la segona part han estat millors, ens han provocat més errors, i s'han endut el partit. L'objectiu que ens queda és guanyar aquests dos partits i ser primers", ha subratllat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut