Futbol

Luis Enrique: "He vist millores respecte a l'any passat"

Pel tècnic barcelonista, el millor de la pretemporada "és que ja s'acaba; a mi el que m'agrada és la competició". Tot i això, Luis Enrique extreu sensacions positives de la fase de preparació

Actualitzat

Luis Enrique ha volgut canviar el to després de mostrar-se crític amb l'actuació dels seus jugadors al final del partit davant la Fiorentina. El tècnic del Barça, que ja compta amb Messi i Neymar, entre d'altres, per al Gamper, vol esvair qualsevol ombra de dubte sobre l'equip després dels resultats discrets de la pretemporada.

"En aquesta pretemporada he vist moltes coses que s'han millorat respecte de la passada temporada. Tenim opcions de guanyar les dues Supercopes, però hem de ser més efectius i defensar bé prop de la nostra àrea", ha dit l'asturià. Tot i això, l'entrenador barcelonista s'ha sincerat: "el millor de la pretemporada és que ja s'acaba. A mi no m'agraden les pretemporades, prefereixo la competició. Però tot i això, m'enduc bones sensacions", ha afirmat.

Pel tècnic, un dels avantatges d'un any a l'altre és poder comptar amb Luis Suárez des d'un bon inici. "Luis Suárez és un jugador 'top' i té molt clar que juga al servei de l'equip. L'any passat a aquestes alçades no podia jugar".

"Messi i Neymar han arribat molt bé físicament. En el Gamper tindran minuts", ha confirmat l'entrenador "culer", que no ha volgut pronunciar-se sobre quin porter serà titular en el primer títol de la temporada. "Encara no sé quin porter jugarà a la Supercopa. El fet que Ter Stegen porti més dies entrenant-se no vol dir res. Però qui jugui la porteria estarà coberta amb garanties", ha aclarit.

Bons records de Roma

Luis Enrique ha recordat el seu pas per la Roma, el rival del Barça al Gamper, en la seva primera experiència com a tècnic a la màxima categoria. "Conservo un gran record d'aquella temporada. Per mi va ser una experiència única", ha dit.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut