Luis Enrique
Luis Enrique
Barça

Luis Enrique dóna un onze titular ple d'incògnites per al partit del FC Barcelona contra el Deportivo

L'entrenador del FC Barcelona ja ha donat el nom dels 11 jugadors que començaran el partit contra el Deportivo. La gran pregunta és, davant l'absència d'un lateral dret clar, com s'ocuparà aquesta demarcació... si és que s'ocupa

Actualitzat

L'onze de Luis Enrique per rebre aquest dissabte el Deportivo al Camp Nou l'integren Marc-André ter Stegen  a la porteria, Javier Mascherano, Gerard Piqué, Jéremy Mathieu i Lucas Digne de defenses, un mig del camp amb Ivan Rakitic, Sergio Busquets i Arda Turan, i una davantera amb Rafinha, Luis Suárez i Neymar.  

Aquesta seria la configuració si el tècnic blaugrana opta per jugar amb el seu clàssic 4-3-3, amb dues possibles variants: Mascherano a la dreta, com va fer al camp del Leganés aquesta mateixa temporada, o amb Digne jugant a banda canviada i Mathieu ocupant una posició de lateral esquerre que no li és aliena..

El tècnic barcelonista, però, també podria optar per una defensa de 3 amb Mascherano, Piqué i Mathieu. En aquest cas, Rafinha i Digne farien de carrilers en un mig del camp amb Busquets i Rakitic mentre a la davantera hi serien Turan, Suárez i Neymar. En definitiva, a partir de les 16.15, sortirem de dubtes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut