Futbol

Luis Enrique assumeix "tota la responsabilitat" per la derrota a Madrid i diu que "no ens posarem nerviosos al primer contratemps"

Luis Enrique ha ofert una roda de premsa a estones tensa en què no s'ha amagat després de la derrota al Santiago Bernabéu: "El responsable sóc jo i assumeixo tota la responsabilitat". El tècnic blaugrana ha dit que no valora crítiques perquè no les llegeix, però avisa que "no ens posarem nerviosos al primer contratemps, això és un procés molt llarg"

Actualitzat

Supercopa: "L'afrontem amb la intenció de guanyar el partit i el títol, i amb ganes d'oblidar-nos de l'últim partit, que no ha sortit com esperàvem. Ens va bé que vingui ara".

La derrota del Bernabéu: "L'hem estudiat amb profunditat. Vam ser inferiors al rival i és normal haver perdut aquest partit. Crec que l'actitud dels jugadors va ser bona. El responsable sóc jo i assumeixo la responsabilitat per la derrota. Tot i oferir una mala versió vam anar pel partit des de l'inici. Firmo perdre amb el Madrid al Camp Nou, amb l'Atlètic, i al final de temporada guanyar el títol".  

Crítiques: "No he llegit les crítiques perquè no vull. Sé que n'hi ha hagut. Ni les valoro ni deixo de valorar-les. M'interessa l'autocrítica que puguem fer nosaltres per analitzar els errors. Accepto tots els comentaris que es puguin fer".

Messi (es va infiltrar per jugar al Bernabéu?): "Les coses referents a l'estat de salut dels jugadors, millor que les pregunteu als jugadors o als metges. Jo us puc dir que acostumo a desaconsellar als jugadors que s'infiltrin. La decisió és seva. Estava al 100% per jugar el partit i ara té algun cop però està bé".

Vermaelen: "Té els problemes propis de jugadors que porten molt de temps sense jugar. No busqueu res estrany perquè no hi ha res".

Estat anímic: "Quan acabi la temporada veurem on som. Això és un procés llarg. L'equip ha canviat molts jugadors i l'entrenador. No ens posarem nerviosos per un contratemps."

Mathieu: "Mathieu pot jugar tant de central com de lateral i ho ha demostrat surant anys. Si el sorprèn jugar en una de les dues posicions, ja podem plegar".

Douglas: "És un jugador que ens ajudarà segur en el futur. Ha de patir un procés d'adaptació. Encara no hem tingut capacitat per veure Douglas".

Luis Suárez:  "Va estar a un nivell molt alt. Ara hem de treballar molt a nivell posicional".

Montoya: "És un jugador a qui admiro i respecto molt. Prenc les decisions pensant en el bé de l'equip i ara a ell li toca viure una situació delicada. Però ho està fent amb una gran professionalitat".

Messi i Neymar fan treball específic

En l'entrenament d'aquest matí Leo Messi i Neymar han fet treball específic juntament amb Douglas i Vermaelen. Els dos davanters del Barça, que arrosseguen molèsties després del partit contra el reial Madrid, podrien perdre's la Supercopa de Catalunya davant l'Espanyol, aquest dimecres en directe per TV3 (21.00).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut