Barça

Luis Enrique: "Aquí s'han de guanyar tots els partits, tant si véns d'un resultat positiu o negatiu"

L'entrenador del FC Barcelona ha demanat calma després de la derrota al camp del Manchester City, un resultat que no hauria d'afectar els seus jugadors en el partit de diumenge a Sevilla

Actualitzat

Luis Enrique Martínez, l'entrenador del FC Barcelona, no creu que la derrota de dimarts a la Lliga de Campions al camp del Manchester City afegeixi pressió al seu equip per guanyar el seu partit de Lliga diumenge al camp del Sevilla: "Aquí s'han de guanyar tots els partits, tant si véns d'un resultat positiu o negatiu. Hem de guanyar i continuar competint, i més abans de l'aturada. Necessitem punts per acostar-nos al primer lloc".

Després de la desfeta a Manchester, el migcampista Sergio Busquets es va mostrar molt crític amb el seu propi rendiment. El seu tècnic ha dit: "Els jugadors no són màquines. Elogio públicament l'actitud de Busquets. No cal exagerar, no ho fan els meus jugadors quan les coses van bé, i no cal exagerar quan van malament. Fa una autocrítica massa exagerada. Lloo la seva actitud i comportament, i estic molt content amb el seu rendiment".

L'entrenador ha demanat prudència després d'aquest mal resultat: "Els equips s'han de valorar pel que aconsegueixin a final de temporada. Durant el nostre primer any, el cos tècnic vam ser vilipendiats, i al final vam ser els que vam sumar més títols". Luis Enrique ha fet servir un símil per explicar que "això és com la Vuelta a Espanya o el Tour, no s'han de perdre a les primeres etapes per arribar a les decisives i aconseguir la victòria final. L'objectiu es arribar al tram decisiu en disposició real de poder guanyar tots els títols".

L'entrenador blaugrana ha afirmat que els 40 primers minuts del partit a Manchester van ser els millors de l'equip des que el dirigeix ell, però també ha reconegut que "és igual el que hagis aconseguit en aquests minuts, tot i que hagis estat molt superior. Al final el resultat diu una altra cosa i res a dir, només felicitar el rival. Som tan bons que no només sabem guanyar, sinó també perdre".

El Sevilla ha guanyat fins ara el 5 partits de Lliga que ha disputat com a local. Per la contra, el rendiment blaugrana  baixa fora de casa, on encaixa més gols. L'asturià  ha explicat que "tenim la mateix actitud  a casa i fora. Fora de casa hi ha factors que influeixen, que has de tenir en compte, però la nostra intenció es tenir el mateix rendiment a casa i fora".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut