Espanyol

El RCD Espanyol s'estavella a Mendizorrotza contra el cuer, l'Alabès, que ha fet el gol més matiner de la temporada (1-0)

El conjunt de Vitòria ha fet el gol més ràpid d'aaquesta Lliga, als 46 segons. Els de Quique Sánchez Flores, a més, han hagut d'afrontar la segona part amb un jugador menys, amb l'expulsió de Mario Hermoso en el minut 39. L'Alabès ha fet un partit molt dur i ha defensat a base d'entrades els tres punts

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'RCD Espanyol continua sense tenir sort lluny de Cornellà-el Prat. El conjunt de Quique Sánchez Flores s'ha estavellat a Mendizorrotza contra el cuer, l'Alabès, que ha marcat un matiner gol que li ha valgut els tres punts (1-0). Els de Quique Sánchez Flores, a més, s'han quedat amb només 10 jugadors abans del descans.

45 segons ha trigat l'Alabès a obrir el marcador, que ha deixat de pedra els jugadors i tècnics de l'Espanyol apuntant-se el rècord del gol més ràpid d'aquesta Lliga. Ha estat de Christian Santos, que ha engaltat una pilota sense propietari i ha fet una volea amb l'esquerra que entra prop de l'esquadra de la porteria de Pacheco (1-0).

Per si amb el gol no n'hi havia prou, els pericos han vist com abans del descans l'àrbitre expulsava un dels seus jugadors per dues targetes grogues. Mario Hermoso ha vist la segona groga, rigorosa, per un cop de colze a Manu García (39'). La primera l'havia vist en el minut 21 de partit i els blanc-i-blaus s'han quedat amb un jugador menys a tocar del descans. En els últims segons del primer temps, Pau López ha evitat el 2-0 de Munir amb una fantàstica intervenció.

A la segona part, l'Espanyol, amb un jugador menys, ha buscat l'empat, sense sort. Ha tingut una molt bona ocasió de gol Leo Baptistao, en el minut 75, però la pilota ha passat per davant de la porteria de Pacheco, sense perill. El partit s'ha endurit i descontrolat en aquesta segona part, i el protagonisme ha estat per a l'àrbitre, que ho ha intentat parar amb targetes grogues.

Partit molt dur de l'Alabès que ha defensat, a base d'entrades, 26 en total per 8 de l'Espanyol, els primers punts a casa.