Bàsquet

L'ICL Manresa supera el MoraBanc Andorra i disputarà la final de la Lliga Catalana contra el FC Barcelona Lassa

Una gran ratxa de triples de Suggs i l'actuació de Patrick Auda, màxim anotador del partit amb 20 punts, classifiquen els manresans i deixen els amfitrions fora de combat

Mireia VicenteActualitzat

La segona semifinal entre el MoraBanc Andorra i l'ICL Manresa ha estat molt més igualada que la primera i no s'ha decidit fins als últims minuts. El primer quart ha estat per al Morabanc Andorra (19-17) gràcies a les cistelles de Jelinek i Schreiner. Però ha estat un partit d'alternances constants i els manresans han marxat al descans sis punts amunt (30-36), després que Lluís Costa anotés la cistella del partit. Ha clavat un triple estratosfèric des del seu camp, sobre la botzina.

A la represa, de nou domini per als amfitrions i, quan semblava que el partit es quedaria a Andorra, Suggs (16 punts) i, sobretot, Auda, han posat la victòria de cara per a l'ICL Maresa. Al final, 72 a 77, i els bagencs seran els rivals del Barça Lassa en la final d'aquest dijous. Un duel que es repetirà en la primera jornada de la Lliga Endesa, que comença aquest cap de setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut