Imatge d'arxiu de Raül Agné

L'Hospitalet i el Llagostera passen ronda a la Copa del Rei, mentre que el Girona i el Sant Andreu cauen eliminats

L'Hospitalet s'ha classificat per a la tercera ronda de la Copa del Rei, després de guanyar el Leganès (3-2), en una eliminatòria a partit únic. També ha passat ronda el Llagostera, després de superar 2-1 el Cerceda a la pròrroga. En canvi, el Girona ha caigut eliminat en encaixar una golejada a Riazor (5-1). També ha dit adéu a la Copa el Sant Andreu, que ha perdut al Narcís Sala per 0-1 davant l'Oriola.

Deportivo, 5 - Girona, 1

Tot i que el Girona s'ha avançat a Riazor, amb un gol al minut 4 de Dani Nieto, l'alegria ha durat poc per als de Raül Agné. Perquè vuit minuts després, Lassad ha empatat 1-1, resultat amb què han marxat al descans. Precisament, Lassad ha estat el protagonista de la remuntada, perquè ha estat el responsable del 2-1 i també del 3-1, apuntant-se el primer "hat-trick" de la seva vida. El defensa gironí Jose Martínez s'ha fet en pròpia porta el 4-1. Aquests tres gols s'han produït en només 10 minuts de bogeria, ja que fins llavors el partit havia estat igualat. La cirereta per al Dépor l'ha posat Salomao, que ha fet el definitiu 5-1 al minut 80.

Hospitalet, 3 - Leganés, 2

L'Hospitalet sempre ha anat per davant en el marcador. Cirio ha obert la llauna, tot i que ha vist com abans del descans Tonino feia l'empat. Però en la represa, l'Hospi ha sentenciat. David Prats ha fet el 2-1 (minut 66) i Pitu, el 3-1 (minut 77). El Leganés hi ha volgut posar emoció al 87 quan Aridane ha retallat distàncies amb el 3-2.

Sant Andreu, 0 - Oriola, 1

El Sant Andreu també ha dit adéu a la Copa, després de perdre 0-1 al Narcís Sala. Dani Gómez ha avançat els valencians al minut 11 i, a partir d'aquí, el conjunt santandreuenc ha anat a remolc.

Llagostera, 2 - Cerceda, 1

El Llagostera s'ha classificat per a la Copa "in extremis". Els d'Oriol Alsina perdien 0-1 al descans amb un gol d'Adrián Fernández. En l'últim sospir, però, al minut 89, Vallho ha aconseguit l'empat. Ja en la pròrroga, al minut 109, el Llagostera ha aconseguit el bitllet per a la tercera ronda de la Copa amb el 2-1 de Marc Mas. El Llagostera ja va eliminar el Cerceda la temporada passada, quan els gironins van aconseguir l'ascens a la Segona B.