Pablo Piatti, en una imatge recent (EFE)
Espanyol

L'Espanyol rep el Betis amb l'objectiu d'acostar-se més a les places europees

L'equip blanc-i-blau busca aquest vespre (20.45) davant el Betis un triomf que el situï provisionalment a un punt de la setena posició

Actualitzat

Espanyol i Betis són els dos equips que més vegades han jugat en divendres aquesta temporada. No és estrany, doncs, que el partit que els enfronta s'hagi programat en un dia que no agrada a ningú. L'equip blanc-i-blau rep els andalusos aquest vespre (20.45) amb l'objectiu d'acostar-se una mica més a les places europees.

En cas de triomf, els de Quique Sánchez Flores se situarien provisionalment a un sol punt de la setena posició, que dona el passaport europeu si el Barça acaba guanyant la Copa del Rei. I jugar a Europa, tal com recordava Quique, equivaldrà a oblidar-se de jugar en divendres per una temporada. Per tant, un motiu més per anar a totes davant els verd-i-blancs.

En l'aspecte esportiu, l'Espanyol recupera un jugador important en atac com és Pablo Piatti, sancionat davant l'Eibar, però en contrapartida perd el lesionat Óscar Duarte i Hernán Pérez, a qui Quique ha donat descans després de jugar partit internacional amb la selecció paraguaiana. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut