Els jugadors de l'Espanyol han fet un intens treball d'estratègia per encarar el partit contra l'Atlètic de Madrid (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol prepara el difícil compromís contra l'Atlètic de Madrid amb el dubte de Leo Baptistao

Els blanc-i-blaus s'enfronten a un nou examen de final de temporada contra un dels grans de la Lliga, l'Atlètic de Madrid

Actualitzat

Dissabte al vespre, l'Espanyol té un nou repte en la lluita aferrissada dels blanc-i-blaus per fer-se un lloc a Europa. Aquest cop, a més, toca un dels grans, ni més ni menys que l'Atlètic de Madrid, tercer a la classificació de la Lliga i flamant semifinalista de la Champions League.

Conscient de la magnitud del proper compromís, Quique Sánchez Flores no vol que res se'ls pugui escapar, i és que els de Simeone són especialistes a aprofitar els petits errors del rival per sentenciar els partits. 

Aquest dijous al matí, intensa sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Primer de tot, xerrada al vestidor per treballar el factor emocional que tant valora el tècnic perico. Posteriorment els jugadors de l'Espanyol han sortit a la gespa per assajar quina pot ser la millor estratègia per superar la teranyina letal dels "colchoneros" i arribar a la porteria d'Oblak.

Pel que fa als efectius, Sánchez Flores recupera Víctor Sánchez, que ja ha complert amb el partit de sanció que li va impedir jugar a Butarque la setmana passada. Leo Baptistao, en canvi, serà dubte fins a última hora per la lesió lleu que té al quadríceps de la cama dreta. De moment, aquest dijous al matí ha pogut fer part de l'escalfament amb el grup.

Jurado es desfà en elogis per l'Atlètic de Madrid

Després de l'entrenament, José Manuel Jurado, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar com encaren els blanc-i-blaus el difícil partit contra l'Atlètic de Madrid: "Intentarem fer-ho bé, volem ser eficaços i emportar-nos la victòria. Però són un grandíssim equip".

El jugador perico, que va defensar la samarreta "colchonera" la temporada 2009-10, s'ha desfet en elogis per les fites que està aconseguint l'equip des que és en mans de Simeone: "No donen mai la pilota per perduda, lluiten totes les possessions i tenen molt bons futbolistes. S'ajunta tot."

 

Anar al contingut