L'Espanyol ha jugat un partidet d'entrenament per culminar una setmana d'entrenaments sense internacionals (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol posa punt final a una setmana d'entrenaments sense els internacionals

Els blanc-i-blaus han fet una suau sessió d'escalfament i un partidet

Actualitzat

Suau sessió d'escalfaments i partidet entre companys per posar punt i final a una setmana d'entrenaments amb l'absència dels internacionals. Quique Sánchez Flores ha analitzat des de la graderia del camp principal de la Ciutat Esportiva Dani Jarque els moviments dels seus homes en plena acció durant un partidet que els ha fet disputar. Gerard Moreno ha marcat tres gols, tota una injecció d'ànims per afinar la punteria de cara a la setmana vinent contra l'Alabès, l'equip que just està per sobre de l'Espanyol en la classificació, a només un punt. 

Javi Fuego s'ha exercitat al marge del grup preventivament per evitar una sobrecàrrega muscular. Óscar Duarte i Marc Roca, que segueixen el seu procés de recuperació, també han treballat a part.

Posteriorment ha comparegut en roda de premsa el Gerard Moreno i no ha volgut ni sentir a parlar de manca d'ambició: "Volem guanyar més partits. Ens hem fet forts en defensa i ara estem treballant en generar més ocasions" i és que després de tants empats, la major part amb un 0-0 en el marcador final, els de Quique Sánchez Flores tenen ganes de fer un salt endavant en el joc ofensiu i en aquest sentit, els davanters són els més pressionats: "De vegades els davanters tenim ratxes, necessitem els gols. Tard o d'hora arribarà" . Des de Pamplona, ja fa un mes i mig, que Gerard Moreno no marca. Tot i això, el de Santa Perpètua ha restat importància a la sequera golejadora per què sent que està "vivint un gran moment i no falta confiança" a diferència de l'any passat quan l'equip estava en mans de Constantin Galca, tal com ha reconegut Moreno.

Els jugadors de l'Espanyol, aprofitant l'aturada per seleccions, gaudiran de tres dies de descans i no es tornaran a exercitar fins el proper dimarts.

Anar al contingut