Espanyol

L'Espanyol està preparat per rebre el Llevant, el mateix rival de fa només quatre dies

Els de Sergio González, que van empatar a un al partit de Copa del Rei contra el Llevant, tornen a tenir una segona oportunitat de sumar una victòria, en aquest cas a casa. Diop, recuperat, podria tornar a entrar a la convocatòria

Actualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dissabte per preparar el pròxim partit contra el Llevant (dilluns, 20.30, al Power8 Stadium). Aquest partit serà tot just el segon en només quatre dies contra el Llevant, ja que els blanc-i-blaus ja s'hi van enfrontar a la Copa del Rei.

El partit del Ciutat de València va acabar amb empat a un, però va ser una bona oportunitat per a Sergio González per donar minuts a suplents habituals. I les sensacions van ser prou bones. Aquest dilluns, a Cornellà-el Prat, es veurà si l'entrenador dóna continuïtat a algun d'aquests jugadors.

És el cas de Burgui, el migcampista blanc-i-blau, que va poder jugar en el partit de Copa: "Volia jugar un partit sencer per veure el meu nivell físic i em vaig trobar bé", però és conscient que "He de seguir pencant per buscar una altra oportunitat", ja que "el míster és el que decideix, tots ens esforcem per ser titulars i m'he de limitar a treballar".

Per Burgui, aquest partit contra el Llevant "és molt important per a nosaltres. Va l'últim, però en aquesta Lliga qualsevol pot guanyar i hem de sortir conscienciats i mostrar la nostra millor versió. La grada necessita veure'ns bé per estar amb nosaltres".

Diop, recuperat de l'esquinç

Per aquest matx, el tècnic recupera el migcampista de l'Espanyol Pape Diop, que tenia un esquinç al turmell esquerre, i que ja està del tot recuperat i podria entrar a la llista de convocats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut